Ik herken ook die uitdagingen.

De kans is groot dat ik me vroeger in een gelijkaardige situatie bevond als de jouwe:
Ik herken ook al die uitdagingen:

 • mezelf voorbijlopen
 • overprikkeld zijn
 • niet voldoende kunnen genieten
 • me onzeker voelen
 • innerlijke onrust ervaren
 • me “anders” voelen…
 • niet weten wat ik wilde in mijn leven

Jep. Zelfs toen ik al een diploma klinische psychologie op zak had.  😊
Ook toen lag ik nog heel erg met mezelf in de knoop. Ook mijn work/life balans was nog steeds een soep:. EN bijberoep, EN studeren EN een halftijdse job EN een gezin.
Het was gewoon ook allemaal teveel.

Ergens was er wel een stemmetje in mij dat zei “dit kan toch niet de bedoeling zijn van het leven”.
Wat me het meest raakte was dat ik niet echt kon genieten van mijn gezin, van mijn pasgeboren dochtertje.

Gelukkig kwam ik toen in contact met mindfulness.
Dat heeft me erg geholpen om meer (innerlijke) rust te vinden en om stap voor stap te weten te komen wat ik wilde doen in mijn leven.
Hoe ik voor mezelf een relaxed, vrij en zinvol leven kan creëren.

Na mindfulness kwam ik ook verder in contact met “heartfulness”, self compassion, bach bloesems, coachings en spiritualiteit & dankzij al deze tools kwam ik erachter wat mijn levensmissie is: anderen helpen om gelukkig te worden, om de beste versie van zichzelf te worden.
Ik was ik zo enthousiast en gepassioneerd dat ik besloot om te springen, er helemaal voor te gaan en voltijds zelfstandige te worden, zodat ik anderen kon gaan helpen: een sprong in het diepe want ik het totaal geen kennis over ondernemen, over het creëren van een droomzaak. Ondanks al het afstemmen, het maken van mijn vision board en het visualiseren, werd het opstarten van mijn eigen droomzaak een fiasco en vooral dan een financieel fiasco. Achteraf bekeken niet de meest verstandige zet.
Tja…we maken allemaal fouten in ons leven he. Ik heb mezelf ondertussen min of meer vergeven… 😉

Het is pas als ik de topcoachingsopleiding van Inge Rock ging volgen dat alles op zijn plaats leek te vallen en mijn puzzel heel duidelijk vorm kreeg.
En ik nu écht relaxed, vrij & zinvol kan leven én kan ondernemen. Nu klopt mijn work/life balans, nu klopt het helemaal wat ik doe.
Ik kan terug genieten van het leven, van mijn gezin, van mijn werk….en van mijn andere passies zoals, reizen, weekendjes, salsa & zumba dansen, lekker eten en zuiders sferen!

Ondertussen heb ik die tijden gelukkig achter mij. Nu laat ik me nu steeds coachen en begeleiden door de beste “life en business coaches”, zoals Inge Rock, Lien de Pau, Veerle Stevens, Petra Mertens, ….
Ik heb me dan ook voorgenomen, zeker na het overlijden van mijn papa op zijn 54 dat ik alles uit dit leven ga halen en dat ik al mijn dromen ga waarmaken. Het maakt me niet langer uit wat anderen daarvan denken.

Ondertussen heb ik een geweldig mooi leven & een mooie coachingspraktijk voor mezelf gecreëerd:

 • een leven en een zaak waarin ik veel zingeving & vrijheid* ervaar
 • ik doe wat ik graag doe
 • ik voel me 90% van de tijd heel relaxed, vrij en dankbaar
 • ik werk samen met de allerleukste klanten en 90% van mijn klanten zijn zeer tevreden en komen ook echt tot de gewenste resultaten
 • ik ben een succesvolle “self-made” madam

*vrijheid betekent voor mij er kunnen zijn voor mijn gezin, maar ook voldoende me-time (verschillende keren per week gaan wandelen/lopen in de natuur & mediteren) & regelmatig weekendjes en reizen

Wat me ook altijd heel erg drijft en motiveert om steeds voor mijn dromen te blijven gaan, is dat ik een voorbeeld wil blijven zijn voor mijn kinderen: Zodat zij ook hun eigen droomleven kunnen gaan creëren.

Mijn favoriete quote is namelijk die van Wayne Dyer: “Your kids will see what you are all about by what you life rather than what you say“.

Ik schrijf dit hier niet om te “stoefen”, wel om je te inspireren.

Omdat ik jou ook een relaxed, vrij & zinvol leven gun.

Als ik dat kan creëren voor mezelf, ondanks of misschien juist dankzij alle uitdagingen, dan kan jij dat ook! Echt waar!

Ook al geloof je het nu misschien zelf nog niet helemaal dat een droomleven &/of droomzaak echt mogelijk is voor jou. Ik zal er voor je zijn & in jou geloven, zodat jij dat op termijn ook zelf gaat inzien dat er zovéél meer mogelijk is & dat ook jij recht hebt op gelukkig zijn.

Laat ons er samen aan werken!

Zet jouw eerste stap en vraag nu je gratis
gedaan-met-al-dat-gedoe-gesprek aan!

Inschrijven voor: “Gedaan met al dat gedoe”