Maak je dromen waar op jouw manier:

Dit programma is ontstaan omdat vele van mijn klanten ofwel al zelfstandige zijn als ze bij mij komen aankloppen of het vaak (willen) worden eens ze de VIP coaching hebben afgerond.
Uiteraard wil ik ze aanmoedigen en motiveren om verder te groeien en om nog meer uit het leven te halen.
Ik geloof dat de gemakkelijkste weg om een relaxed, zinvol en vrij leven te creëren, is ondernemer te worden.
En ja ik weet dat dat indruist tegen de “algemene mindset” over zelfstandig zijn. Dat wordt nog vaak geassocieerd met hard werken en niet zoveel verdienen.

Ik belichaam het tegendeel. Ik doe wat ik graag doe, ik kan daar heel goed van leven en ik zou als werknemer nooit zo een relaxed, zinvol en vrij leven hebben kunnen creëren. Onmogelijk.
Dus weet dat je als onderneemster of ondernemers geen 80 uren weken moet kloppen om succesvol te zijn. Integendeel.

Of het is ook niet nodig om zoals ik vroeger je bijberoep te combineren met je hoofdberoep.
Dat mag natuurlijk he als dat jouw droom is.
Maar ik weet dat ik dat als heel hectisch ervaarde, die periode toen ik bij – en hoofdberoep & gezin combineerde.
Dus was niet echt een relaxed leven toen…. 😉

Herkenbaar?
Lees dan nog even verder.
Herken je je in minstens vier van de onderstaande punten, dan ben je hier op de goede plek.

 • “Ik ben steeds bezig met werken in mijn zaak en ik heb geen tijd om proactief te werken of om aan mijn zaak te werken. Ik heb het gevoel geleefd te worden. Ik zie geen uitweg, ik zie niet hoe ik het anders zou kunnen aanpakken”
 • “Ik heb als zelfstandige te weinig tijd voor mezelf en voor mijn gezin/partner/vrienden. Ik voel me daar schuldig over”
 • “ik word soms zot van mijn klanten, het is nooit goed genoeg voor hen, ik geef ze ne vinger en ze pakken heel mijnen arm”
 • “Ik lijk geleefd te worden, ik heb noch grip op mijn zaak, noch op mijn leven”
 • “Ik verlang naar echte connectie, diepgaande gesprekken met gelijkgestemden, met andere zelfstandigen die mij helemaal begrijpen. Ik vind het soms eenzaam voor mezelf werken”
 • “Ik post op Facebook of ik post niet want heb daar geen tijd voor. Maar ik weet ook niet wat ik zou moeten posten. Ik doe maar wat”.
 • “Een nieuwsbrief verstuur ik soms ook, maar helaas niet met het gewenste resultaat”
 • “Het is altijd een gedoe over prijzen en betalingen…het frustreert mij zo. Ik weet ook niet goed welke prijzen te vragen”
 • “Ik combineer een bijberoep naast mijn job en die combinatie vraagt teveel van mij, waardoor ik weinig energie heb en veel irritatie ervaar”
 • “Ik vind het ook allemaal spannend om mezelf zichtbaar te maken, om mijn aanbod in de wereld te zetten”

Modules Relaxed, vrij & zinvol ondernemen

module 1 (avond)

Werk samen met leuke mensen die je energie geven!
Werk samen met mensen die echt bij jou passen.
Mensen die je graag hebben en respecteren en jij hen.
Ik hoor het heel vaak ook van collega-coaches dat ze klagen over het feit dat hun klanten/patiënten al hun energie wegnemen.
Vroeger als ik mindfulness trainingen gaf, was één iemand in je groep voldoende om de energie in je groep om zeep te helpen. En dat wil je echt niet. Je wil mensen die bij jou passen. Vaak zijn dat mensen die nu staan waar jij een paar jaar geleden stond, zeker als coach. Die kan je het beste helpen, want je bent dat proces ondertussen doorgegaan.

modules 2 en 3

Hoe je zaak inrichten zodat je je vrijheid kan behouden en je voldoende tijd hebt voor je gezin en voor jezelf? Je visie uitwerken en heel duidelijk je doel helder maken, zodat je niet reactief bezig bent maar proactief wat je op termijn vele sneller gaat laten groeien. Je zaak zodanig opbouwen dat je die perfecte work/life balans kan creëren. Zodat je EN vanuit passie kan werken EN ook een geweldig leuk leven voor jezelf creëert. De bedoeling van je zaak is dat ze jouw leven ondersteunt, dat je blij wordt van je werk en dat het past bij wie jij bent. Daarom is het belangrijk eerst tot rust te komen en helder te maken wie jij bent en wat jij echt leuk vindt en welke richting je nog verder op wilt in je leven. We leggen de basisbouwstenen voor jouw zaak en voor jouw transformatieprogramma’s.

module 4 (avond)

Jij als persoon & jouw overtuigingen & jouw mindset & jouw manier van zijn, zijn de grootste obstakels voor groei in jouw bedrijf. Word je gewaar van hoe jij zelf jouw persoonlijke & zakelijke groei in de weg staat. Uiteraard ga je ook leren hoe je dit kan transformeren, zodat je wel kan gaan groeien vanuit wie jij bent als persoon.

module 5 (dag)

Verkopen zonder te verkopen. Als je een beetje op mij lijkt – en de kans is groot als je dit leest – dan heb je een hekel verkopen & aan “pushy” zijn. Je leert op een andere manier kijken naar “verkopen”, zodat het gemakkelijk wordt & je het doet vanuit een energie van “de ander oprecht willen helpen”

module 6 (avond)

We gaan stilstaan bij jouw geldovertuigingen. Vele ondernemers en vooral coaches hebben schrik om goede prijzen te vragen. Vaak hebben we ook schrik om teveel te vragen, omwille van concurrentie. We denken in termen van tekort.
Maar geld is gewoon energie. Hoe meer jij gaat leren denken in termen van overvloed en gaat inzien dat je je klanten beter kan helpen als ze meer investeren. Ze hebben meer commitment en gaan het werk meer doen. Het is dus een win/win voor jullie beide. Uiteraard is dit thema ook gelinkt aan jouw eigenwaarde: hoe meer je gaat beseffen hoe waardevol jij & jouw product is, hoe meer je de waarde gaat voelen, hoe gemakkelijker het gaat worden om correcte prijzen te vragen.

module 7 (avond)

Je leert hoe je marketing kan gaan inzetten voor jouw zaak& vooral ook hoe je dat voor jezelf leuk kan houden. Hoe gebruik je Facebook? Hoe kom je aan inspiratie? Hoe zorg je dat je niet “met losse flodders schiet“ voor je posts…? Je zorgt voor een marketing systeem met resultaten, namelijk klanten die bij jou passen en bereid zijn te investeren in zichzelf. Je leert ook een aantal basis technische zaken. Heel simpel, want ik ben zelf ook helemaal niet technisch. Maar ik leer je wat je nodig hebt: de basis voor Facebook, hoe je je nieuwsbrief verstuurt,…

Inbegrepen in de programma:

 • “relaxed, vrij & zinvol ondernemen” 8 modules
 • minstens 20 coachingvideo’s
 • manuals
 • wekelijks: Q en A/online training in de besloten Facebookgroep
 • als coach kan je ook met al je vragen bij mij terecht

Ik geef je supervisie en mentor je vanuit mijn jarenlange ervaring als coach en ik volgde ook één van de beste opleidingen tot topcoach bij Inge Rock.
Dus ik weet hoe je kan coachen met impact, zodat je tot resultaat kan komen en ook je klant tevreden is. Dus ook daar kan ik je bij helpen en ondersteunen.

Prijs: EUR 278/maand (EUR 2988/jaar) gedurende een jaar
Prijs pilot versie aug: EUR 228/maand
NEW: start januari 2021

Inschrijven voor: “Gedaan met al dat gedoe”