fbpx
Relaxed, vrij & zinvol leven & ondernemen
Open aanbod2020-11-05T07:55:26+00:00

Workshop – Emotioneel in balans

-> word meester over je eigen emoties
-> leer hoe je emoties écht werken
-> creëer rust ten midden van heftige emoties zoals onzekerheid en angst
-> activeer & vermeerder gevoelens als vrijheid, dankbaarheid en liefde in je leven

Ik was vroeger een echte “emo-kip”. Het leek wel of mijn emoties heel regelmatig met mij aan de haal gingen. Voor het minste was ik uit balans. Dat duurde dan een paar dagen. Zo vermoeiend allemaal…pfff! Het vroeg enorm veel van mijn energie.

Plus ik voelde me dan ook “abnormaal”. Ik leek al die emoties vele intenser te ervaren als ‘normale mensen’ die in mijn ogen hun zaakjes wel op orde leken te hebben.”
Dat deed uiteraard ook geen goed aan mijn eigenwaarde.

Fastforward naar nu.
Nu hoor ik héél vaak:
“Nathalie, hoe kan je nu zo rustig blijven op zo een emotioneel, lastig moment?
Hoe doe jij dat? Ik wil dat ook kunnen. Leer mij aub uw trucjes. Ik word zelf al rustig gewoon van uw reactie of van uw stem.
Ik deel dat hier niet om op te scheppen, wel om je hoop en moed te geven. Want als ik dat kan leren, kan jij dat ook.

Ja zelfs in pittige tijden, zoals afgelopen weken en maanden, als we met z’n allen “gezellig” of niet zo gezellig 😉 😊 samen thuis zaten. Zelfs dan kan je met mijn tools leren emotioneel terug in balans te komen. Natuurlijk zullen er altijd uitdagingen zijn en blijven, voor iedereen. Maar de manier hoe je ermee omgaat en de manier waarop je je emoties reguleert, gaan een gigantisch verschil maken.

Wat ik ook heb geleerd na meer dan 8 jaar ervaring als mindfulness trainster en life coach,
is dat de meeste mensen niet in balans zijn, omdat ze geen grip hebben op hun emoties.
Ze vinden geen innerlijke rust omwille van die rollercoaster van emoties.
Ze leven op de golven van hun emoties.
Of ze hebben zichzelf in de loop van de jaren uit zelfbescherming geleerd om hun gevoelens weg te steken en een muur om zichzelf en om hun hart op te trekken. Maar dat is ook niet wat je echt wilt, want je verlangt net naar verbondenheid, authenticiteit en echte gesprekken.

De meeste cursussen & opleidingen over persoonlijke ontwikkeling, de meeste coaches en therapeuten leren je hoe je je bewust kan worden van je emoties. Misschien geven ze je ook nog mee dat je ‘hooggevoelig’ bent. Ze leren je hoe en waar je die emoties kan voelen en hoe je je er bewust van kan worden en er ruimte aan kan geven. Ze leren dat emoties komen en gaan. (Gelukkig he 😉 😊). Dat is waardevol en helpt je al wat op weg.

Wat ze je niet vertellen over emoties is hoe je die kan reguleren en zelfs kan transformeren!
En dat is nu net wat je echt nodig hebt om echt emotioneel in balans te komen.

Ik geloof ook oprecht dat we allemaal kunnen leren om onze emoties te reguleren.
Ik geloof dat niet alleen. Ik weet dat. Het is trouwens wetenschappelijk bewezen.
Er zijn bewijzen van op onze hersenscans dat we controle kunnen hebben over onze emoties, over hoe we ons voelen! Stel je voor!
Met de juiste tools en door te weten hoe je brein werkt. Super fascinerend allemaal! Life changing!

Iedereen kan leren zijn of haar emoties in balans te krijgen.
Ook al ben je net als ik hooggevoelig of een emo-kip. 😉 😊
Ja zelfs als jij nu denkt van: “Ja ja dat klinkt allemaal heel mooi. Maar dat gaat niet werken voor mij. Ik heb al zoveel geprobeerd en ik ben nu éénmaal zo. Ik begin voor “alles te bleiten.”

Zelfs voor jou werkt dit. Stel je voor: hoe zou dat voor je zijn om emotioneel in balans te komen?
Als jij emotioneel meer in balans komt, dan kan je ook gemakkelijker je partner, je kids, je ouders, je collega’s ondersteunen, zeker ook wanneer zij het lastig hebben. Als mama, als ouder, durven we onszelf dan wel eens vergeten. Terwijl we alleen maar voor anderen kunnen zorgen, als we eerst leren zorgen voor onszelf en we ook leren zorg te dragen voor onze emoties.

Ik krijg regelmatig de vraag van coaches om hen coaching of supervisie te geven, dus bij deze ook jullie zijn van harte welkom op deze inspirerende workshop. Je gaat zeker hele praktische nuttige tools leren die je eerst zelf kan ervaren en daarna ook kan doorgeven.

Concreet ga ik je leren:

* je gewaar te worden van je emoties & ze te leren benoemen
* wat de sleutels zijn over hoe emoties echt werken, de invloed van emoties op ons brein, de rol van neurotransmitters, …
* hoe je jouw emoties kan reguleren en ja zelfs kan gaan transformeren! Maw hoe je grip kan krijgen op je emoties in plaats van emoties die jou helemaal in hun grip houden.
Hoe je kan gaan kiezen hoe je je voelt! Hoe magisch is dat!?! 😉

Wanneer & waar

Deze workshop gaat door online op zaterdag 28/11 van 9u30 tot 16u30  van bij uw thuis…of van in het park of vanwaar je maar wilt….
* Dus noch babysit noch verplaatsing nodig – halleluja! 😉 😊
Rustig op uw gemak, niet nodig om uit “uw kot te komen”.
Heel wat minder stress en geregel dus en ‘ s middags kan je zelfs nog lunchen met je kids en/of partner, als je wilt. Ondertussen ben je dat nu wel gewoon he van die Zoom apero’s en meetings (toch één van de voordelen van de lockdown). Plus je krijgt ook achteraf de opnames, zodat je alles nog eens terug kan beluisteren.

Voor wie?

Je bent bereid in eigen boezem te kijken en niet te blijven hangen in de klaag- en zaagmodus.
(Even uw hart luchten, is oké. Maar dan wil je daarna vooruit, toch?)

Wat gaan we doen?

* De workshop wordt “life” online gegeven 😊
* We gaan zowel schrijfoefeningen doen en er is ook de kans om te delen met gelijkgestemden in kleine groepjes (niks moet, alles mag)
* Je gaat tot waardevolle inzichten komen over jezelf
* maximum 12 personen zodat er ook ruimte is voor individuele vragen
* een stuk teaching (over de werking van ons brein, van emoties, …) & coaching (inzichten krijgen over jouw emoties en hoe jij dan kan veranderen) & ik deel uiteraard ook al mijn ervaringen en héél mijn “trukendoos” met jou. 😉

PRIJS: €99 incl BTW

FAQ

Wat is de volgende stap als ik mij heb ingeschreven2020-11-03T10:59:43+00:00

Dan krijg je een bevestigingsmail. Later krijg je ook je opdrachten, toegang tot de Facebookgroep en de link voor Zoom.

Als ik toch uiteindelijk niet tevreden ben, als de workshop niet voldoet aan mijn verwachtingen.2020-11-03T10:58:54+00:00

Als je aanwezig was op beide momenten en het werk en de oefeningen hebt gedaan en dan nog steeds niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug.

Ik ben dan op congé2020-11-03T10:58:04+00:00

Zelfs dat is deze keer geen excuus… 😉 Want online kan je meedoen van waar je maar wilt.

Ik voel me wat oncomfortabel om in groep te gaan delen over mijn emoties.2020-11-03T10:57:14+00:00

Snap ik helemaal. Héél logisch. Het is voor vele even een stap zetten. Plus je deelt wat je wilt, als je niet wilt praten, even prima. Het belangrijkste is dat je je eigen proces mee doorgaat en m’n life changing tools meekrijgt. Plus één van mijn talenten is zorgen voor veiligheid in een groep. Dus no worries…echt niet nodig. Trouwens iedereen die meedoet, zit met dezelfde zaken als jij.

Help ik ben helemaal niet technisch!
2020-11-03T10:56:00+00:00

Ik ook niet! 😊 Ik hou dat dus allemaal super simpel. Het wijst zichzelf uit. En als je toch hulp zou nodig hebben, vraag dan gerust.

Is dat niet te vermoeiend zo hele tijd achter de PC?2020-11-03T10:54:03+00:00

Nee, we houden regelmatig breaks. Je zit gezellig thuis en wordt dus ook minder overprikkeld dan in een groep “life”. Ik zorg voor afwisseling van de oefeningen en ik ga ervoor zorgen dat deze workshop je energie geeft!

Is online even waardevol als offline?2020-11-03T10:49:50+00:00

Ja. Echt waar. Eerlijk was ik zelf ook altijd wat sceptisch over “online” en dacht ik ook altijd dat kan toch niet hetzelfde zijn als “life”. Ik moet mijn mening echter bijstellen. Het is even waardevol. Misschien zelfs nog wel waardevoller, doordat je bepaalde zaken opnieuw kan bekijken. Je hebt ook geen file of stress om alles te regelen. Ik ben dus fan!
Geef het een kans en wie weet word je net als ik wel fan.

Bij interesse, vul het formulier in

Go to Top