Eindelijk een methode waarmee je jezelf herontdekt & terug wéét wat je écht wilt in je leven!

👉 Je doet je job niet graag, je geraakt steeds meer en meer gefrustreerd op je werk. Je job zuigt je leeg en je zit op een totaal andere golflengte dan je medewerkers, collega’s en/of verantwoordelijken

👉 Je blijft maar piekeren over wat je nog wilt in je toekomst

👉 Je bent jezelf wat verloren doorheen de jaren omdat je steeds aan het zorgen was voor anderen: kids, medewerkers, ouders,….

👉 Soms komen er van die leuke, zotte toekomstplannen in je hoofd, waar je heel blij van wordt, maar je stemmetje in je hoofd smijt die plannen onmiddellijk over boord

👉 Je hebt teveel ideeën, interesses en plannen, waardoor je focus mist en uiteindelijk niks onderneemt

Als je je in het bovenstaande herkent, ben je jezelf onderweg wat kwijt gespeeld.
Ik begrijp hoe jij je voelt en ik neem je graag mee op avontuur, zodat je jezelf kan terugvinden en kan herontdekken wat je wilt in je leven.

Je hebt misschien net als ik vroeger al:

  • verschillende boeken gelezen over wie je bent en wat je nog wilt in je leven
  • Beroep gedaan op coaches, therapeuten
  • Misschien ook al de ‘spirituele toer’ opgegaan
  • Raad gevraagd aan vrienden en vriendinnen

Maar het bracht je alleen nog maar meer verwarring, meer gepieker en nog minder focus.

Wat heeft mij geholpen om mezelf te herontdekken en helder te krijgen wat ik wilde in mijn leven?
Jarenlang wist ik namelijk niet wat ik wilde in mijn leven.
Hmm..Dat is eigenlijk niet helemaal waar…. Diep van binnen heb ik het altijd wel geweten.
Maar het was helemaal ondergesneeuwd door “verwachtingen van anderen, de maatschappij, het dagelijkse geruis en de afleiding”.
Dat maakte ik mezelf toch wijs.
Ik las alle boeken die ik kon vinden over levensmissies en dergelijke en volgde 10tallen opleidingen en cursussen. Maar helaas niet met de gehoopte resultaten.

Tot ik besloot afstand te nemen van mijn dagelijkse leven.

Ik boekte met mijn beste vriendin een ticket richting Zuid-Amerika.

Een half jaar waren we onderweg, weg van de ruis , weg van de afleiding, weg van verwachtingen en meningen van anderen. Toen zagen we er nog jong en strak uit:  😜

 Je begint te denken dat er iets mis is met jou en je ziet door het bos de bomen niet meer.

Btw er is absoluut niks mis met jou. Je hebt gewoon de juiste tools, de juiste kennis nog niet meegekregen.

Wat is er dan wel nodig om terug ontspannen te kunnen genieten van het leven? Om écht tot resultaat te komen?

– leren hoe je onderbewustzijn werkt

– kennis hebben over de werking van je brein

– acties nemen, gaan implementeren

– steeds opnieuw het werk blijven doen, op lange termijn

– ervoor zorgen dat je in beweging komt en blijft

– een stok achter de deur die ervoor zorgt dat je ook écht gaat toepassen en implementeren en hulp bij hoe je dat concreet kan gaan toepassen in jouw situatie, in jouw leven

– hoe het leven te creëren van je dromen, het leven dat je echt wilt

De beste manier om te leren om terug te kunnen genieten van ’t leven
is de VIP coaching, mijn jaartraject

·      Ik ben er wekelijks voor jou:
° maandelijks zijn er 2 online live coachings
Volgende thema’s komen oa aan bod:
– hoe beter te communiceren
– hoe minder stress te ervaren
– hoe omgaan met hoog gevoeligheid, met overprikkeling
– hoe je relaties te verbeteren
– hoe meer zelfvertrouwen te ontwikkelen
– hoe minder te piekeren
– hoe onze mind, onze gedachten werken
– de nieuwste wetenschappelijke psychologische onderzoeken
– hoe de kwantumfysica werkt
– mindfulness technieken om tot innerlijke rust te komen
– anders leren omgaan met onze emoties
– hoe ons onderbewustzijn werkt
– hoe het leven te creëren van je dromen, het leven dat je echt wilt

° maandelijks zijn er 2 Q&As (Questions & Answers)

·      Ik hebt toegang tot de besloten Facebookgroep van andere VIP’ers, waar je dagelijks terecht kan en een stok achter de deur hebt

·      Je hebt 50 coachingvideo’s met uitleg over bovenstaande thema’s,constant en levenslang ter uwer beschikking

·      Je ontvangt het boek “Je wordt wat je denkt” van Inge Rock

·      Handleiding met coachingsoefeningen

·      3 1-op-1 coachingsgesprekken van 55 min

·      3 VIP coachingsdagen (mealplan incl)

·      3 VIP coachingsavonden

 

Toelichting coachingsavonden & – dagen

2 coachingsdagen of mini-retraite
“Kom tot rust & herontdek wat je (nog) wilt in je leven”

Breng aan de hand van 8 sleutels meer rust in je leven. Leer hoe je je stressniveau kunt verlagen.
Vanuit (innerlijke) rust, één van de grootste geschenken die we onszelf kunnen geven, kom je terug in contact met je ziel, met jezelf.
Na deze 2daagse ga je terug weten wat je wilt in het leven en ga je een visie, richting gaan kunnen geven aan jouw leven.
Dit geeft enorm veel rust.


coachingsdag

“Boost je relatie: minder stress, meer balans & meer liefde

Ik ga je leren hoe je:

– meer balans en minder drama in je liefdesleven brengt

– anders gaat leren kijken naar je liefdesrelatie, je perceptie hierover verandert

– bewust te worden van je valkuilen en hoe je die kan veranderen

– terug passie, vuur & echte verbinding in je relatie brengt


Coachingsavond “Boost je zelfvertrouwen & je eigenwaarde”

Je krijgt de beste tools mee, 8 sleutels, waarmee je je zelfvertrouwen kan boosten en je jezelf leert te accepteren zoals je bent.
Je gaat ook leren om consistent van zelfzorg een prioriteit te maken en je gaat leren jezelf naar waarde te schatten. Daardoor gaat het ook makkelijker worden om jezelf bepaalde zaken te gunnen.

Coachingsavond Zelfcoachingsmodel & hoe werkt onze mind

Leer hoe je jezelf kan coachen.
Leer en train je brain om te stoppen met piekeren, herprogrammeer je brein en je onderbewustzijn.

Coachingsavond familiepatronen

Hoe ga je om met familie die anders in elkaar zitten dan jou, die leven vanuit een ander bewustzijn?
Hoe omgaan met reacties van familie als ze jouw manier van leven, jouw manier van opvoeding niet begrijpen?
Hoe kan je toch komen tot een respectvolle relatie, betere communicatie en meer verbinding.
Hoe leer je je ouders vergeven voor de fouten die ze maakten? In de eerste plaats voor jezelf want gevoelens van “wrok” vreten aan jou

Niet tevreden geld terug garantie:

Als je na een maand niet tevreden bent, mag je stoppen met het traject en krijg je zelfs je geld terug. Uiteraard op voorwaarde dat je aanwezig was bij de meeste coachingscalls en Q & A’s en dat je me laat zien dat je de opdrachten hebt gemaakt.

Dit alles voor slechts:
EUR 179/maand (echte waarde EUR 299)

Ik kwam bij Nathalie omdat ik het gevoel had dat ik geen houvast had, ik verdronk in alle moetjes. Nathalie hielp me om innerlijke rust te vinden en mijn focus te houden op mijn prioriteiten ipv op verwachtingen. Ik denk nog super vaak aan onze sessies, zeker als het wat druk is. Dankjewel!

Veerle Stevens
Ik ben gestart bij Nathalie met 1 op 1 coaching. Omdat hoewel mijn leven eigenlijk er perfect uitzag van buitenaf voelde ik me ongelukkig.
Wat ik heb geleerd dankzij de coaching:
– terug durven te dromen
– dankbaar te zijn voor wat er nu al is
– terug kunnen genieten van het hier en nu en van mijn lieve man (wat een verschil met vroeger)
– dat ik goed ben zoals ik ben met mn talenten en me niet meer vergelijk met anderen
– me time in te bouwen en mezelf dit te gunnen
– rust heb leren inbouwen om de hectische wereld rondom mij aan te kunnen
Door dit alles ben ik een rustiger vrolijker en aangenamer persoon geworden.
Zelfs mijn dochter Saartje noemt me nu een “grappige mama” dat zou ze vroeger nooit hebben gezegd!
Griet Van Den Vonder
Hallo allemaal. Ik ben Kim, 37 jaar en leerkracht lager onderwijs.
Ik kwam iets meer dan een jaar geleden bij Nathalie terecht. Ik was toen door de dokter thuis gezet met een burn-out. Iets wat ik zelf nooit voor mogelijk had gehouden, ik was diegene die zei ‘mij zal dat niet overkomen’. Mijn burn-out had jammer genoeg ook heel wat gevolgen voor mijn persoonlijke leven en mijn zelfvertrouwen.
Ik verwachtte na enkele sessie met Nathalie naar huis te gaan met aanwijzingen of een handleiding over hoe ik mijn leven terug op het juiste spoor kreeg en hoe ik terug gelukkig kon zijn.
In plaats daarvan leerde ze me dat er geen voorgeschreven handleiding bestaat, want die is namelijk voor iedereen verschillend.
Nathalie heeft me geleerd mijn innerlijke kompas te vertrouwen. Ze leerde met dat de antwoorden in mij zitten als ik gewoon zit en luister. Ze leerde mij hoe ik mijn eigen richtingen moest kiezen en als persoon kon groeien voor onbeperkt geluk. Ze heeft me ook veel geleerd over de verschillende persoonlijkheden van mensen en hoe we ons allemaal anders gedragen en anders reageren op verschillende zaken en situaties.
Ik kan na deze coaching veel dingen die ik voorheen niet kon, zoals: mijn positieve energie gebruiken om stress te overwinnen, door meditatie en enkel ontspanningstechnieken terug tot rust komen, het positieve in mezelf zien, durven kiezen voor eigen geluk en nog zo veel meer.
Lieve Nathalie, nogmaals bedankt voor je tijd, kennis, inzichten en inspiratie!
Dit is nog maar het begin van de nieuwe ik.
Kim Van Cutsem
Ik ken Nathalie via een gemeenschappelijke vriend en voelde mij onmiddellijk op mijn gemak met haar. Ben vorig jaar in een depressie gesukkeld maar besefte dat ik hulp moest zoeken. Nathalie gaf mij de wijze raad om al mijn positieve eigenschappen en realisaties op te schrijven en ze elke dag te herhalen. Tot je het echt gelooft. En dan gebeuren er magische dingen…. want alle wijsheid en liefde zit al in jou. Je moet enkel een manier vinden om dit tot leven te brengen. Dankbaar zijn voor alle positieve zaken in je leven en dan krijg je alsmaar mooiere mensen en dingen op je pad. Zoals the fabulous Whitney Houston zong: The greatest love of all, is easy to achieve. Learning to love yourself, it is the greatest love of all 💕 Bedankt Nathalie! 😘
Christine Borremans
Nathalie Verschueren heeft me ontzettend goed geholpen, ik ben heel dankbaar voor de begeleiding die ik heb gekregen.
Ik kies nu zelf bewuster om een roze bril op te zetten, terwijl ik vroeger vaak door een zwarte bril keek.
Ik ben in het parcours van een half jaar gestapt omdat ik me te vaak neerslachtig voelde. Omdat ik dus vond dat er iets moest veranderen om me terug meer gelukkig te gaan voelen en ook mijn man moedigde dat aan omdat hij me terug vaker wou zien lachen.
Vandaag kan ik met de hulp van Nathalie al veel meer zaken loslaten en komt alles wat me prikkelt of wat er gebeurt me minder snel en minder gemakkelijk nog aan mijn hart.
Het leven aanvaarden zoals het gewoon is, lukt me al beter. Ik kan ook met mijn partner betere gesprekken voeren. En ik merk nu ook beter de kleine dingen op die me werkelijk blij maken (het spel van mijn kids, mijn ventje die voor mij thee maakt enzovoort…).
Ben heel blij dat ik de keuze toen heb gemaakt om te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling bij Nathalie, nu durf ik ook echt in mijn eigen dromen te geloven, ik heb echt het gevoel dat als ik ervoor ga, om het te realiseren, dat ik het zeker ook kan waarmaken, en dat geeft al een enorm gevoel van vrijheid. Na elk gesprek weet je ook goed waar je echt nog meer de klemtoon moet opleggen om te gaan naar jouw droomleven. Bedankt Nathalie!
Karen Wouters